Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.
Leser bloggen nå
besøk i dag
Lesere totalt

Dagens sitat

Followers

Stats

Blogglisten
Bloggurat
Del på Facebook
Follow Everything happens for a reason Follow Everything happens for a reason

Gjesteblogging

fredag 8. oktober 2010Som jeg nevnte i forrigie innlegg så er jeg interessert i å få noen som kan gjesteblogge i min blogg, gjesteblogging er en vinn-vinn situasjon! Ved å poste hos andre, skaffer du trafikk til egen blogg, og den som poster innlegget, slipper arbeid :-). Jeg kommer og til å  maile bloggere og spørre pent om de vil gjesteblogge, har du noen idèer ang. innlegg - så kom gjerne med dette i en kommentar, det kan nesten være hva som helst  jeg er ute etter bare det er interessant nok.
Problogger har laget et innlegg i sin blogg med en liste ang. gjesteblogging. Veldig lærerikt!

Har du noen erfaringer med gjesteblogging?

Craig McDean
Fotograf: Craig McDean

Dear readers

Denne bloggen så  sitt lys den 24 september i år, så det har ennå ikke blitt så mange innlegg her men akkurat passe i henhold til at bloggen ikke er så gammel, men på statistikkene ser jeg at det allerede har vært en god del folk her inne, ja over hundre etter google analytik, se under:


Site Usage

  • 151
  • Visits

  • 346
  • Pageviews

  • 2.29
  • Pages/Visit  


Ikke at jeg forstår så veldig mye av dette men jeg får med meg at det faktisk har vært 151 besøkende her siden 24 sept. Button til bloggurat viser i dag 93 lesere

Men dette er jo statistikker og tall og ganske så upersonlig, jeg håper med dette å få vite litt mer om hvem dere er

Jeg savner  tilbakemeldinger fra dere hvem er dere som leser? hva vil dere lese om, eller kamske lese mer om? Kommentarer er for de fleste som driver en blogg et av ønskene og drivkraften for å skrive nye innlegg. Videre må jeg og få tatt med at om det også er noen som ønsker å skrive gjesteinnlegg kan også dette diskuteres. Jeg er åpen for det meste :-)


Så jeg ber deg; du som følger eller ønsker å følge bloggen min på Google kontaktverk, med RSS, har lagret bloggen i bokmerker, husker adressen osv. PS. skal registrere bloggen på Blogglovin og :-)
Kan dere legge igjen et " <3 " i kommentarfeltet? Takk!


Ha en fantastisk dag