Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.
Leser bloggen nå
besøk i dag
Lesere totalt

Dagens sitat

Followers

Stats

Blogglisten
Bloggurat
Del på Facebook
Follow Everything happens for a reason Follow Everything happens for a reason

Omtale: GratisBloggKurs - Blogging

mandag 11. oktober 2010


Driver du en blogg, eller har du kanskje tenkt å starte en men vet ikke riktig hvordan du skal komme igang?  

"Da har jeg en flott anbefaling til deg hvor du får helt knall og lettfattelige løsninger på hvordan du kan gjøre dette. Fordelen med det jeg skal snakke om  er at nå får du noe som gratis  av en som virkelig kan det med blogging på internett." 

Jeg har selv gått med skrivekløe og lurt litt på hvordan jeg skulle mestre å lage en blogg, jeg kunne jo litt om design fra før av men lite om blogging. Det jeg ønsket var å få til en blogg med mange lesere og som ville synes bloggen var så bra at den var verdt  å komme tilbake til. Har du det på samme måten? Ja da bør du lese videre.

Etter å ha oppdaget at det fantes et GratisBloggKurs på norsk her i norge, som forresten hele bloggsamfunnest snart snakker om nå om dagen, og som fler og fler blir tilhengere av i dag. Må jo jeg og få være med snakke om dette for å få anbefalt til flest mulig  slik at hele norge blir best mulig på blogg.

Det jeg skal anbefale dere nå er ganske unikt her i norge og få har lykkes i det. Jeg snakker om er bloggen GratisBloggKurs som drives av Sigve Kommedal han har gjort det mulig for meg og mange andre å starte med blogging. I tillegg har jeg fått god hjelp ved å lese hans blogg, jeg har meldt meg på hans gratis bloggkurs (og har fått 56 sider gratis med bloggtips for en bedre blogg - noe han har samlet i en egen e-bok.)

Jeg har prøveblogget i ulike kategorier, vært genert og ikke minst vært alt for opptatt av design (som så mange er, det betyr jo en del men blogging som Sigve har lært meg er at Content is KING, Content is King kan du også lese mer om på hans sider..) Derfor har de to siste årene siden jeg startet å blogge egentlig vært misslykket og uten å lykkes noe særlig. Etter jeg startet å følge hans blogg og egentlig kopiet eller fulgt hans oppskrift så har dette endret seg.

Men for at dette ikke skal bli altfor langt så tilbake til Sigve Kommedal.

Av kategorier GratisBloggKurs har å tilby kan nevnes:

* Bloggdesign
* Bloggtips
* Domener
* Markedsføring
* Plugins
* Sosiale medier
* Tjene Penger på blogg
* BloggSupport


Jeg vil anbefale alle som skal starte en blogg (nybegynner), eller om du har blogget en stund (viderekommende)  å følge med på GratisBloggKurs for å hente kunnskaper, (ja det er bare å klikke på linen) tips, informasjon og få inspirasjon til blogging. Dette kan være til god hjelp for at akkurat du skal få til DIN drømmeblogg.

Veldig lærerikt, og det er virkelig verdt det!!


Alle bilder er hentet med tillatelse fra gratisbloggkurs  med tillatelse fra S.Kommedal


Follow Everything happens for a reason