Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.
Leser bloggen nå
besøk i dag
Lesere totalt

Dagens sitat

Followers

Stats

Blogglisten
Bloggurat
Del på Facebook
Follow Everything happens for a reason Follow Everything happens for a reason

Things I Love Monday

mandag 27. september 2010

Things I Love Monday


Mandager er ukestart - en helt ny ubrukt uke starter. Skal en starte nye prosjekter er dette den beste dagen for meg å starte på. Men i dag har jeg ingen nye prosjekter å starte med så da kan jeg vel like godt lage et lite innlegg her på bloggen om høsten og ting jeg elsker å gjøre mandager.Nå er det og høst og vi kan begynne å kjenne luften blir kaldere, jeg føler alltid at høsten gir luften en makeover og blir renset, alle farger som kommer fram. En yndet tid for å ta flotte naturbilder er det og.


Dagene blir gradvis kaldere, og vi kan kjenne temperaturforskjellene blir større fra dag til de mørke høstkveldene. Vi samles med våre kjære inne bak varme vegger med stearinlys og munter prat, titter på filmer, eller kanskje bare er alene å leser i en god bok under yndligspleddet sitt med en god kopp varm te.

Men tilbake til mandager, her i huset er det svært så ryddig nå etter helgen som har vært avslappende og på alle måter rolig, skal en tur ut senere å handle inn litt hårfarge og god mat slik at vi får oss en bedre middag i kveld. Vi er jeg og min elskede mann som jeg har levd sammen med nå i ca fire fem år nå, min aller beste venn i verden det er han nemlig og lykkelig er jeg for det.
Så da sier jeg bare vi blogges snart....“Write it on your heart that every day is the best day in the year.”
(Ralph Waldo Emerson)

Tanker om lykke

Innholdet av fenomenet lykke kan vel diskuteres og lykken føles eller oppleves vel ikke  likt for alle. Jeg tenker ikke på lykken som flaks eller å vinne i lotto, men heller som å ha det harmonisk med seg selv og de som lever rundt en. Gleden over livet, forelskelse, venner og familien gir en trygghet, tilhørighet og du vil føle deg likeverdig.

Å lære seg å ta sjanser gir rom for mestring, lider du av for eksempel av høydeskrekk kan du  venne deg til høyden helt til du greier å nå målet du har satt deg. Denne form for mestring vil jeg si også er en del av lykkefenomenet og du får belønningen ved at du mestrer å klatre til toppen. Dermed får du selv bekreftet at du greide dette. Men du trenger selvfølgelig ikke ta helt av i ulike ekstremsporter, det er kun snakk om å gå litt andre veier av og til.

Lær deg og slappe av og nyte livet. Det er jo egentlig litt meningsløst å buse gjennom livet på jobb for så å ta jobben med seg hjem. Livet er ikke bare en karriere i yrkeslivet ta det roligere og del dagene i to ved at du skiller jobb og fridtid.

Vær ikke for kritisk til deg selv ingen mennesker er perfekte, eller at du må være best i alt. Alle mennesker driter seg ut og mestrer ikke alt i livet, og heldigvis for det - hadde vi vært like alle så ville det vel vært litt kjedelig her på jorden. Kanskje setter du deg selv for høye mål i livet. Etter min mening er det lurt å sette seg små delmål da har du lettere for å lykkes.

Lær deg å være fornøyd ingen får både i pose og sekk, tenk over hva som er det viktigste for deg selv og lær deg å være fornøyd med det.


Husk at det skal lite til for å skape et lykkelig liv.
(Marcus Aurelius)