Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.

Tanker om lykke

mandag 27. september 2010

Share this history on :
Innholdet av fenomenet lykke kan vel diskuteres og lykken føles eller oppleves vel ikke  likt for alle. Jeg tenker ikke på lykken som flaks eller å vinne i lotto, men heller som å ha det harmonisk med seg selv og de som lever rundt en. Gleden over livet, forelskelse, venner og familien gir en trygghet, tilhørighet og du vil føle deg likeverdig.

Å lære seg å ta sjanser gir rom for mestring, lider du av for eksempel av høydeskrekk kan du  venne deg til høyden helt til du greier å nå målet du har satt deg. Denne form for mestring vil jeg si også er en del av lykkefenomenet og du får belønningen ved at du mestrer å klatre til toppen. Dermed får du selv bekreftet at du greide dette. Men du trenger selvfølgelig ikke ta helt av i ulike ekstremsporter, det er kun snakk om å gå litt andre veier av og til.

Lær deg og slappe av og nyte livet. Det er jo egentlig litt meningsløst å buse gjennom livet på jobb for så å ta jobben med seg hjem. Livet er ikke bare en karriere i yrkeslivet ta det roligere og del dagene i to ved at du skiller jobb og fridtid.

Vær ikke for kritisk til deg selv ingen mennesker er perfekte, eller at du må være best i alt. Alle mennesker driter seg ut og mestrer ikke alt i livet, og heldigvis for det - hadde vi vært like alle så ville det vel vært litt kjedelig her på jorden. Kanskje setter du deg selv for høye mål i livet. Etter min mening er det lurt å sette seg små delmål da har du lettere for å lykkes.

Lær deg å være fornøyd ingen får både i pose og sekk, tenk over hva som er det viktigste for deg selv og lær deg å være fornøyd med det.


Husk at det skal lite til for å skape et lykkelig liv.
(Marcus Aurelius)
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : tilepink@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...
Takker for at du besøker meg. Har du noe du lurer på så si i fra ingen spørsmål er for dumme, her svares det på alt :-)
Legg gjerne igjenn en kommentar under. Takk og håper du fant noe nyttig og eller interessant her...

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ Må og få takke for at akkurat du leser bloggen min :-)
♥ Kommentarer bli virkelig verdsatt, og vil som oftest bli besvart i kommentarfeltet. Er det saker du lurer på er det bare å spørre i veg.