Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.
Leser bloggen nå
besøk i dag
Lesere totalt

Dagens sitat

Followers

Stats

Blogglisten
Bloggurat
Del på Facebook
Follow Everything happens for a reason Follow Everything happens for a reason

Everything happens for a dream

fredag 15. oktober 2010

Drømmer er bilder, følelser, tanker og bearbeidelser av det man har opplevd på dagtid med andre ord en psykisk opplevelse. Noen av drømmene husker vi når vi våkner mens andre bare blir borte. Drømmene er broer mellom den ubevisste- og bevisste tilstand.

Men en drøm kan bety noe annet og det jeg tenker på da er at du kanskje går rundt med drømmen om å bli modell, eie din egen bolig,  få toppkarakterer, eller å eie drømmebåten disse nevnte tingene er en del av den materealistiske drømmen om å eie mest mulig penger for å kunne kjøpe seg det en ønsker eller få oppfylt noen av disse tingene -  hvem har vel ikke hatt slike drømmer om materielle goder - de fleste av oss har slike drømmer. Disse drømmene har stor påvirkningskraft av hvordan vi lever og hvordan våre liv blir styrt av oss selv. Er du et menneske med dette som drivkraft og er bevisst på ditt liv og du klarer å jobbe så bevisst med disse drømmene kan du lett oppnå dette. Disse drømmene en muligens drømmer du aldri når, men som er viktige likevel.


Andre drømmer om et godt liv, et liv fylt av kjærlighet, trygghet og lykke.

Selv om en drømmer om det samme du og jeg så kan våre drømmer ha store ulikheter det er selvfølgelig ulikt hva en legger i ordet lykke eller det gode liv for den saks skyld. Disse drømmene kan være preget av gener eller hvilke valg vi tar igjennom livet og om f.eks vi tør gå nye veier. Det er lovt å drømme å gjøre noe med det, for gjør du ingenting med drømmene dine skjer det da heller ingen ting. Eller gjør det det da?
Flaks og uflaks er det noe som heter, du vinner i lotto eller finner den store kjærligheten. Hver eneste dag skjer det ting som forandrer synet på livet. Noen i omgangskretsen havner i ulykker, blir syke eller dør. Da kommer spørsmålet; hva er meningen med livet? Er livet godt?

Å gjøre drømmene til virkelighet er en del av livets lykke mener jeg.

Denne lille artikkelen var litt vanskelig å skrive men fikk tatt med noen aspeket om drømmer som kanskje det er verdt å tenke over.

Hva er det første du tenker på hvis jeg spør deg hva du drømmer om?

Follow Everything happens for a reason