Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.
Leser bloggen nå
besøk i dag
Lesere totalt

Dagens sitat

Followers

Stats

Blogglisten
Bloggurat
Del på Facebook
Follow Everything happens for a reason Follow Everything happens for a reason

Smil is not only a chockolate

søndag 17. oktober 2010

:-) God morgen
Jeg er vel tidlig oppe i dag og ser at himmelen begynner å skifte farge fra sort til de lyse herlige fargene og siluetter av åsen dukker opp, det er stille og alle sover ennå under varme gode dyner.

Når jeg var ute en tur i døra i sted å luktet på frosten som har lagt seg i luften her jeg bor så kom jeg til å tenke på hva et blidt smilende ansikt kan gjøre. Hvis du våkner om morgenen, står opp og ser deg selv i speilet, så smil og si "dagen i dag skal bli den beste dagen i mitt liv" prøv så skjønner du hva jeg mener, du står der og sier det til deg selv og kanskje du oppdager hvor vakker du egentlig er, du smiler kanskje når du sier disse ordene og  hva er da vakrere enn at du får et smil tilbake fra speilet.

Dette er en flott sak å gjøre når en ikke er helt i hundre og føler seg så veldig på høyde, bare prøv smil til deg selv, smil til folk du  kjenner og de du aldri har sett. Du vil bli ganske overrasket over hvor stor responsen er, og dette er et virkemiddel som garantert påvirker andre til å gjøre det samme. Det er positivt og vakkert, du kommer sikkert til å bli litt forbauset   over hvor stor respons du får. Det fine med dette er at du selv blir glad og du kan bare fortsette å smile hele uken..
En annen ting er at dette er smittsomt, du har sikkert hørt andre som ler og det smitter, så et smil gir alltid et smil tilbake. Bare prøv!

Eller kanskje du har andre måter å bli glad på eller gjøre andre glade på, skriv en kommentar da blir iallefall jeg å smile til deg!

Follow Everything happens for a reason