Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.

Roen har senket seg

tirsdag 2. november 2010

Share this history on :
Drømmer du om det gode liv? Det er ofte nærmere enn du tror.


Er du nysgjerrige på livet og en som gjerne vil ha opplevelser som  reiser og gode møter med venner og familie, kanskje du er opptatt av personlig utvikling, mat og vin, kunst og kultur eller helse, mote og velvære.  Ja da er du klart en elsker av det gode liv. Å være livsnyter er en herlig livstil

I blogger og hverdagen møter du spennende mennesker som forteller om sine livserfaringer, sine veivalg og sine drømmer her i livet.

Nå sitter jeg her i ro og mak og nyter duften av nyvaskede gulv  med tente telys i ulike holdere rundt meg og bare nyter og slapper av.
I morgen venter vi gjester, mine svigerforeldre kommer hit en liten tur på overnatting med middag, kos, glede og hyggelige gode samtaler. Vi har bestemt oss for å servere ovnsbakt laksefilet med agurksalat og nypoteter til. Så tenkte jeg at jeg skulle hive meg rundt med bakebollen og å få laget en verdensbeste til verdens beste svigerforeldre. Den er en av de beste kakene jeg får i munnen og så er den ganske enkel å lage og god å ha når vi  serverer kaffe etter middagen. Det får være det gode liv i morgen for oss.

Oppskriften på det gode liv kan du nok ikke vente å få her, men er du leser av denne bloggen så håper jeg å kunne gi deg et  hyggelig frikvarter fra hverdagen - med enkle tips til glede og inspirasjon. Det handler om livskvalitet og hvor viktig er vel ikke dette i vår travle hverdag.

Hva gjør du i kveld?Follow Everything happens for a reason
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : tilepink@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...
Takker for at du besøker meg. Har du noe du lurer på så si i fra ingen spørsmål er for dumme, her svares det på alt :-)
Legg gjerne igjenn en kommentar under. Takk og håper du fant noe nyttig og eller interessant her...

2 kommentarer:

Helga Sofie sa...

Så trivelig blogg om alt mulig - akkurat slik jeg liker det! Legger meg til som følger, velkommen til å titte innom hos meg også :-) Nå skal jeg lese flere av dine innlegg. Ha en fin kveld :-)

♥ Lykkelise sa...

Takker for det skal stikke innom deg og..:-)

Legg inn en kommentar

♥ Må og få takke for at akkurat du leser bloggen min :-)
♥ Kommentarer bli virkelig verdsatt, og vil som oftest bli besvart i kommentarfeltet. Er det saker du lurer på er det bare å spørre i veg.