Velkommen til Everything happens for a reason - Håper du finner noe nyttig eller noe du liker her.

Julegavetips til deg

fredag 5. november 2010

Share this history on :


Nå er tiden kommet hvor de fleste av oss begynner å tenke på julegavene, hva skal en kjøpe? og hvor? Som jeg har nevn til et tidliger innlegg her så er jeg faktisk blitt ferdig med alle julegavene nå, ja uten om en da. Det er ganske lurt og kjøpe nå som det er salg på bøker og diverse spill i bokhandelen - så her kan en i tillegg spare massevis av kroner og slipper å blakke seg helt før julen setter inn. En annen ting er at nettbutikkene bugner av gavetips og da kan du sitte hjemme i ro og mak og bestille og få alt levert nesten på døra.

Lage gavene selv:
Er du en hobbyentusiast som liker å lage ting selv og ønsker du å sette et litt personlig preg på gaven kan du lage en kalender med favoritt bildene dine av familien hos extrafilm kan du bestille dette enkelt. Akkurat nå får du og kr. 50 ekstra og handle for
Ellers er hobbybutikkene fulle av ideer til å lage smykker, støpe lys, lage såpe, drops eller lignende. Høsten med bær og frukter kan også brukes til å lage ting f.eks fylle små fine krukker med verdens beste hjemmelagede syltetøy, tørket sopp eller hermetisterte frukter.
Hjemmelagede brente mandler er nydelig og det kan en nesten aldri få nok av, like så hjemmelaget marsipan, karameller, julekaker og sennepssild hører og julen til og dette og mye mere er det morsomt å lage til selv fylle de i flotte krukker og lage enksta pynt på lokket med et selvdiktet dikt som du kan henge ved. Det fine med dette er at også barna kan være med på det meste her og du vil i tillegg også få en ekstra kose kveld med familien og barna.


Kjøp på nettet:
De fleste av oss liker å gå i butikker for å kjøpe julegaver, men for dere som har dårlig tid og ikke ønsker å bruke for mye energi på dette så er det mange butikker som tilbyr flotte gaver nå. Som vanlig blir det en liten liste her hvor dere kan finne aktuelle ting fra ulike nettbutikker:
Bøker
Klær og Asseccories


  Makup og Beauty
  • YvesRocher Naturlig beauty- for kroppen din familien  og badet


  Barn
  • Helt i 100.no er en spennende og annerledes nettbutikk med stort utvalg bursdags- og julegave som gjør barna dine "heltihundre" Over 600 produktene våre koster under 100 kroner. Vi fører kjente merkevarar som Diddl, Lego och Disney, samt endel nye og spennende merker som blant annet Alex Torys, Pintoy og Tinti.

  • Bøker Hvorfor ikke gi et abonnemang på barenbøker som barnet har nytte og glede av hele året Tilbud på Disney: Dumbo, RobinHood eller Aristokattene er flotte barnefilmer som det er tilbud på akkurat nå får du 3 filmer for 249,- eller 5 filmer for 399,-

  Annet

  • Bladkongen Gi abonnemang på ukeblader eller et gavekort slik at vedkommende som får gaven kan bestemme selv hvilket blad som er aktuelt, hos bladkonken finnes de fleste blader en kan tenke seg
  Bildene er googlet


  Follow Everything happens for a reason
  Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : tilepink@gmail.com.
  Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...
  Takker for at du besøker meg. Har du noe du lurer på så si i fra ingen spørsmål er for dumme, her svares det på alt :-)
  Legg gjerne igjenn en kommentar under. Takk og håper du fant noe nyttig og eller interessant her...

  0 kommentarer:

  Legg inn en kommentar

  ♥ Må og få takke for at akkurat du leser bloggen min :-)
  ♥ Kommentarer bli virkelig verdsatt, og vil som oftest bli besvart i kommentarfeltet. Er det saker du lurer på er det bare å spørre i veg.